Naturale, Eficiente Tratamente Pentru Rigid și Dureri Articulare, Care nu ar Trebui să Treacă

Rigid și dureri articulare sunt frecvente plangeri. Uneori cauzate de condiții, cum ar fi osteomielită sau artrită reumatoidă, rigide și articulații dureroase sunt, de asemenea, cu experiență de persoane într-o bună de sănătate, din cauza unor factori precum surmenaj, dar aceste plângeri pot fi, de asemenea, legate de nutriție proastă sau incorect dieta echilibrata.

Multe studii și cercetări au arătat că dieta tipic American este prea mare în omega-6 acizi grași și prea scăzut în acizi grași omega-3. Cea mai bună sursă de omega 3 este peștele, în timp ce omega 6 se găsesc în cele mai multe alte tipuri de carne și alimente. Lung populare „carne și cartofi” dieta respectate de către mulți Americani are, practic, nici omega 3, la toate.

Studiile au arătat că dieta necorespunzătoare joacă un rol în boli de inima

dieta

Mai mulți cercetători cred că este, de asemenea, legate de mai multe forme de cancer. Și, acum, tot mai multe studii arată că lipsa de omega 3 in dieta joacă un rol major în dezvoltarea osteoartritei. De asemenea, adăugarea de omega 3 în dieta imbunatateste si amelioreaza simptomele asociate cu artrita reumatoida.

O sursa excelenta de acizi grasi omega 3 care se bucură de atenție în întreaga lume este Noua Zeelandă green lipped mussel (Perna canaliculus). Dacă cercetarea este corectă, mulți dintre noi nu mai au nevoie de a suferi de rigid și dureri articulare în dimineața în care a fost frecvent considerată „doar o parte normală a îmbătrânirii”. Aparent, nu este normal, sau cel puțin nu inevitabilă.

Studiile au arătat că, în comunități din întreaga lume în cazul în care peștele este consumat mai des decât alte produse din carne, rata de boli de inima este mai mic. Cei mai mulți oameni sunt conștienți de importanța de omega 3 pentru sanatatea inimii, dar persoanele care urmează acest tip de dieta poate, de asemenea, suferă mai puțin de rigide și articulații dureroase.

Baza de prescriptie medicala medicamente concepute pentru a calma durerea și inflamația asociate cu rigid și dureri articulare avea numeroase, uneori, viata in pericol de efecte secundare. Peste căile de atac contra în cele din urmă poate deteriora mucoasa stomacului, provoca ulcere, agrava refluxul acid și chiar leziuni hepatice. Mulți cercetători simt că este important să se găsească un remediu pentru rigid și articulații dureroase, care nu este însoțită de efecte secundare periculoase.

Inflamație

Este cauza de rigid și dureri articulare și durerea pe care le însoțește. Inflamația cronică este, de asemenea, considerat a fi cauza principala a bolilor de inima si a cancerului. Obezitatea a fost mult timp asociat cu boli de inima și, recent, oamenii de știință au aflat că obezitatea este însoțită de inflamație cronică.

Fiind supraponderali sau obezi

dureri articulare

Poate agrava, de asemenea, și de a crește plângeri, cum ar fi rigide și articulații dureroase, precum și creșterea deteriorarea cartilajului care „perne” articulațiilor și previne slefuire că, odată ce din nou duce la inflamarea.

La un moment dat, se credea că celulele de grasime extins ca o persoană câștigat în greutate și apoi s-au redus, ca o persoană care a pierdut in greutate. Acum s-a demonstrat că celulele de grăsime, de fapt, „explozie”, din cauza creștere în greutate și „rămâne”, a izbucnit celule stimulează procesele inflamatorii în sistemul imunitar. Cu alte cuvinte, molecule inflamatorii sunt trimise să „curețe mizeria” lăsată de substanță grasă.

Ambele omega 6 și omega 3 acizi grași sunt utilizate de către sistemul imunitar pentru a crea substanțe care organismul are nevoie pentru a repara deteriorarea celulelor. Cu toate acestea, substanțe derivate din acizii grași omega 6 cea mai mare parte duce la inflamație, în timp ce cei de la omega 3 sunt cu cea mai mare anti-inflamator.

Cele mai recente cercetări au arătat că extractul de forma Noua Zeelandă verde cu buze musculare, amelioreaza rigide și articulații dureroase, îmbunătățește mobilitatea și puterea în mâini. În general, acizii grasi omega 3 de a îmbunătăți proprii organismului capacitatea de a reduce inflamatia.

Creșterea omega 3 in dieta poate ajuta la prevenirea bolilor de inima si, eventual, de cancer. Studii recente suplimentarea este benefic pentru persoanele care încearcă să piardă în greutate. Și, în cele din urmă omega 3 si verde cu buze muschii pot calma durerea de rigid și dureri de articulații, în timp ce suplimentarea devreme în viață poate preveni dezvoltarea unor boli cronice cum ar fi osteoartrita.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *