Cele Trei Numere De Magie De Care Aveți Nevoie Pentru Fast & Pierderea In Greutate Durabila – Începe A Pierde În Greutate De Azi!

Bine, cele trei numere nu sunt magice… dar tu stiai deja asta dar nu mai sunt numerele importante atunci când vine vorba de pierderea in greutate durabila! Poate au venit deja peste unele dintre aceste numere atunci când faci cercetare, dar nu poate fi înțeles adevărata lor semnificație pentru succesul de pierdere in greutate.

Am de gând să merg peste fiecare dintre acestea, astfel încât să sunt mai bine informat cu privire la cât de importante sunt aceste numere sunt și cum orice program de pierdere în greutate, care nu abordează aceste va eșua întotdeauna. Eu va oferi, de asemenea, cu un link la sfârșitul articolului de la un calculator de pierdere în greutate, care va genera aceste numere de magie. Să începem cu primele numere de magie, Greutatea Ideala!

Fără îndoială, ai auzit o multime despre acest număr. Medic, antrenor sau dietetician poate fi dat o greutate de valoare bazate pe normele acceptate pentru sex, vârstă și înălțime. Deși acest număr este generic, se referă la cel puțin 95% din cele mai multe cazuri. Ce zici de asta 5%? Ei bine, acest 5% poate fi de +-10 kg din Greutatea Ideală dat. Totul depinde de fiecare indivizi situația, dar nu reduce importanța de această valoare. Ceea ce este cu adevărat important despre Greutatea Ideala nu este de care aveți nevoie pentru a menține greutatea exactă dar să-l utilizați pentru a vă ghida spre țintă pentru a stabiliza greutatea la un nivel aproape de Greutatea Ideala, care te face să te simți confortabil și sănătos. Cum știi când greutatea ați obținut este în „sănătos” zona pentru Greutatea Ideala? Ei bine, care este determinat de următorii de numere de magie, IMC.

Indicele de Masă Corporală (IMC)

măsura

Poate fi folosit de către medicul dumneavoastră și/sau dietetician pentru a afla greutatea generală de sănătate bazate pe sex, înălțime și greutate și este asociat cu masura de grasime corporala. Odată ce IMC a fost calculat, valoarea se compară cu următoarele intervale pentru a determina greutatea dumneavoastră de sănătate.

mai puțin de 19 –> Subponderali

19 la 25 –> Normal

26 la 29 –> Supraponderali

30 la 34 –> Obezitate (Clasa I)

35 la 39 –> Obezitate (Clasa II)

40 sau mai mult –> Obezi (Clasa III)

Există o serie de limitări cu IMC. O, nu arată diferența dintre grăsime și mușchi. Cineva cu o mulțime de mușchi (constructor de organism) poate avea un IMC în nesănătoase gama, dar încă să fie sănătos, cu risc mic de a dezvolta probleme de sănătate. Doi, nu poate reflecta cu exactitate greutatea de sănătate de cineva care este foarte scurte (sub 5 m) și la persoanele în vârstă (80+). Pentru restul dintre noi IMC este un indicator de încredere pentru fizică în greutate de sănătate.

Ce trebuie să faceți dacă IMC-ul este prea mare?

Dacă IMC este între 26 și 29 – începe un program de pierdere în greutate și de a crește nivelul de activitate fizica.

Dacă IMC este de la 30 la 34 – ia greutatea de serios ca sunt la un RISC de probleme de sănătate, începe un bun program de pierdere în greutate și să devină mai activ.

Dacă IMC este de la 35 la 39 – sunt la un RISC RIDICAT de probleme de sănătate. Aveți nevoie pentru a aborda dieta cu un program de pierdere în greutate și includ medicul dumneavoastră la fiecare etapă de progres.

Dacă IMC este de 40 sau mai mult – sanatatea ta este la RISC EXTREM (MOARTE!). Contactați medicul dumneavoastră ACUM și de a lucra pentru a obține greutatea sub control.

Ultimele numere de magie este de Calorii Nivelul de Întreținere (LMC)

Acesta este numărul cheii într-un program de pierdere în greutate. LMC se bazează pe mai mulți factori și este specific pentru fiecare persoană de înălțime, greutate și nivelul de activitate. Deoarece eficacitatea programului de pierdere în greutate depinde de acest număr, este important ca acesta să fie cât mai exacte posibil. Ce este LMC? Acesta este numărul total de calorii ai nevoie pentru a consuma în fiecare zi pentru a mentine greutatea ACTUALA. Vă permite să spun CML este 2608 calorii pentru greutatea actuala. Pentru a începe a pierde în greutate, schimba-ti aportul zilnic de calorii la o valoare mai mică decât cel actual LMC (țintă în jur de 500 de calorii mai puțin). Scăderea va declanșa corpul dumneavoastră pentru a găsi lipsă calorii din grasime pentru a încerca pentru a mentine greutatea actuala la care nivelul de activitate. Tu ar trebui să înceapă vedea pierderea în greutate în prima săptămână, dacă nu reduce aportul de calorii un pic mai mult și/sau crește nivelul de activitate. Suplimentare de creștere a cererii de calorii va începe să mănânce departe la depozite de grasime.  http://observatordegreutate.info/

Pentru a face uz de aceste pierdere în greutate de magie numere, aveți nevoie pentru a găsi un program de pierdere în greutate, care înțelege importanța lor și le încorporează în program. Un bun program de pierdere în greutate este necesar pentru a face aceste pierdere în greutate de magie numere utile. Puteți pierde în greutate doar cu cunoștințe trebuie luat aici astăzi, dar fără un bun program de pierdere în greutate, care vă ajută să vă tren pentru pierderea in greutate durabila, nu s-ar putea ajunge la dumneavoastră confortabil și greutate sanatoasa.

Esti gata pentru a obține dvs. de pierdere în greutate de magie numere și să preia controlul de greutatea ta?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *